Εταιρικό Προφίλ

Socreat Electronics Technology Limited είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας κοινή επιχείρηση από το Χονγκ Κονγκ και ηπειρωτική χώρα, που ειδικεύεται στην Ε & Α, την παραγωγή και τις πωλήσεις των έξυπνων LED φωτιστικά. Με βάση τη φιλοσοφία "Ελάτε από τη φύση, δημιουργήστε το μέλλον μας", εστιάζουμε στην Ε & Α, παραγωγή και πωλήσεις υψηλής ποιότητας όλα σε ένα ηλιακό φως κήπου, όλα σε ένα φως ηλιακού φωτισμού, φορητό ηλιακό σύστημα φωτισμού.

Η Socreat διαθέτει μια επαγγελματική ομάδα έρευνας και ανάπτυξης που αποτελείται από έμπειρους μηχανικούς οδηγήσεων LED και σχεδιαστές φωτισμού. Έχουμε μια σταθερή τεχνική δύναμη και πλούσια εμπειρία στο σχεδιασμό προϊόντων, και συνεργαζόμαστε με καθηγητές και εμπειρογνώμονες από το Πανεπιστήμιο Xi'an Jiaotong και Xi'an Πανεπιστήμιο της επιστήμης και της τεχνολογίας για να παρέχουν στους πελάτες τα καλύτερα προϊόντα.

Το Road Smart είναι ένα νέο εμπορικό σήμα της εταιρείας Socreat, το σύστημα διαχείρισης σήματος στην ηπειρωτική χώρα που σχηματίζεται επίσημα το 2016. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η νέα μάρκα θα είναι σούπερ αστέρι σε ολόκληρο τον κόσμο, οδηγώντας την ανάπτυξη της αγοράς φωτοβολταϊκών. Ως ηγέτης, επιμένουμε σε μια κατεύθυνση "εμπειρογνώμονα στον ευφυή φωτισμό, ανάβουν τον κόσμο", διατηρώντας την Ε & Α σε έξυπνα προϊόντα φωτισμού και βελτιώνοντας την ποιότητα του φωτός. Δημιουργούμε ένα πιο άνετο, πιο ενεργειακά αποδοτικό, υψηλότερης ποιότητας περιβάλλον διαβίωσης με σοφία.


6362032933959691797566317.jpg


QQ图片20170118163202.jpg


QQ图片20170118163159.jpg