Εταιρικό προφίλ

Socreat Electronics Technology Limited είναι μια υψηλής τεχνολογίας κοινή επιχείρηση από το Χογκ Κογκ και ηπειρωτική χώρα, που ειδικεύεται στην Ε & Α, παραγωγή και πωλήσεις έξυπνα φωτιστικά LED. Με βάση την αντίληψη «Ελάτε από τη φύση, δημιουργούν το μέλλον μας», είμαστε εστίαση σε R & D, παραγωγή και εμπορία υψηλής ποιότητας όλα σε ένα ηλιακό φως κήπων, όλα σε μία ηλιακή ελαφρύ, φορητό ηλιακό σύστημα φωτισμού οδών.

Socreat έχει μια επαγγελματική ομάδα R & D που συνθέτει έμπειρους LED πρόγραμμα οδήγησης μηχανικούς και σχεδιαστές φωτισμού. Έχουμε μια στερεά τεχνική δύναμη και πλούσια εμπειρία στο σχεδιασμό του προϊόντος, και θα συνεργαστούμε με καθηγητές και εμπειρογνώμονες Xi'an Jiaotong Πανεπιστήμιο και Xi'an πανεπιστήμιο επιστήμης και τεχνολογίας για να παρέχει στους πελάτες τα καλύτερα προϊόντα.

Έξυπνος δρόμος είναι ένα νέο εμπορικό σήμα της εταιρείας Socreat, το σύστημα διαχείρισης μάρκας στην ηπειρωτική χώρα αποτελούν επίσημα το 2016. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η νέα μάρκα θα είναι σούπερ σταρ σε όλο τον κόσμο, οδηγεί στην ανάπτυξη της ηλιακή δρόμο φως αγοράς. Ως ηγέτης, επιμένουμε σε μια κατεύθυνση «ειδικός στο έξυπνο φωτισμό, φως του κόσμου», κρατώντας R & D σε ευφυή προϊόντα φωτισμού και τη βελτίωση της ποιότητας του φωτός. Δημιουργούμε ένα περιβάλλον πιο άνετα, πιο αποτελεσματικά ενεργειακά, υψηλότερης ποιότητας διαβίωσης από Σοφία.

Διασφάλιση ποιότητας

Η εταιρεία μας διαθέτει προηγμένο εξοπλισμό δοκιμών και επαγγελματικό και καταρτισμένο μηχανικό, που ελέγχει την όλη διαδικασία, συμπεριλαμβανομένου υλικού αγορές αυστηρά, την κατασκευή διαδικασίας και των τελικών προϊόντων. Όλες οι δοκιμές αξιοπιστίας είναι αυστηρά σύμφωνα με στρατιωτικά προϊόντα. Τα προϊόντα μας είναι απολύτως σύμφωνα με την ζήτηση των διεθνών προτύπων, όπως UL, CE, FCC, RoHS και ούτω καθεξής.

Περιήγηση στη βιοτεχνία

Το εργοστάσιό μας βρίσκεται στην Gushu, Bao'An συνοικία της Shenzhen, η οποία είναι το Κέντρο ηλεκτρονικής κατασκευής της Κίνας.

Gushu είναι μόνο 2 σταθμούς του μετρό από το αεροδρόμιο της Shenzhen, είναι βολικό για την επίσκεψή σας.

Έτσι, εάν είστε ενδιαφέρονται για LED, παρακαλώ μην διστάσετε να μας επισκεφθείτε, καλωσορίζω θερμά!

Εταιρικό όραμα:

Ως ηγέτης στον έξυπνο φωτισμό.

Διεύθυνση επιχείρησης:

Ειδικός στην ευφυή φωτισμού, φως επάνω στον κόσμο.

Σύλληψη της επιχείρησης:

Προέρχονται από τη φύση, να δημιουργήσει το μέλλον μας.

Αξία επιχείρησης:

Προσφέρουν στους πελάτες, υπαλλήλους, μετόχους και επαγγελματίες

Οι εταίροι μιας πλατφόρμας όπου να δημιουργήσετε και να επιτύχουν τα όνειρα?

σέβονται και να ενθαρρύνει τις ικανότητες και τη δημιουργικότητα του καθενός.